Interkommunal plan for klimaomstilling i Sunnfjord 2018-2030

Eikelandsfossen - Klikk for stort bilete

Varsling om oppstart og høyring av framlegg til planprogram. Kommunane Jølster, Førde, Gaular og Naustdal har vedteke å leggja ut planprogram på høyring.

Klimaomstilling i den nye kommunen

Planprogrammet skal tydeleggjere satsingsområda for ei klimaomstilling i den nye kommunen, kva som må til for å nå desse og kven som har ansvaret for gjennomføringa.

Alle har høve til å uttale seg i høyringa, privatpersonar, kommunar, lag og organisasjonar med fleire.

Last ned planprogram for interkommunal plan for klimaomstilling i Sunnfjord 2018–2030 (PDF, 2 MB)

Les saksutgreiinga til planutvalet i Førde 8. juni 2017

Send innspel til Jølster kommune

Vi ber om at innspel vert sendt Jølster kommune, Kommunehuset, Ospene 1, 6843 Skei i Jølster, innan 14. august 2017. Merk innspelet med Interkommunal plan for klimaomstilling i Sunnfjord (sak 17/185).

Publisert av Anne-Karin Folkestad. Sist endra 11.07.2017 av Anne-Karin Folkestad