Produksjonstilskot og regionalt miljøtilskot (RMP) 15.10.2017

Hestad, Standnes og Laukeland i haustsol - Klikk for stort bilete 15. oktober 2017 er frist for å søkje om produksjonstilskot og avløysartilskot ved ferie og fritid og Regionalt miljøtilskot (RMP). Fristane er absolutte.

Teljedato er 1. oktober 2017.

FRISTANE ER ABSOLUTTE. Ver difor ute i god tid med å sende søknaden din. Ta kontakt dersom du treng hjelp.

Produksjonstilskot og ferie og fritid

Søknad om produksjonstilskot må leverast elektronisk via altinn. Opplysingar i søknaden kan endrast i 14 dagar etter at den er levert, dvs. fram til og med 29. oktober. Visse opplysingar kan endrast innan 10. januar. Les meir om ordninga og finn søknadsskjema på Landbruksdirektoratet sine nettsider.

Regionalt miljøtilskot

Søknad kan leverast elektronisk og på papirskjema. Les meir om ordninga og finn søknadsskjema på Fylkesmannen i Sogn og Fjordane sine nettsider.

Sist endra 03.10.2017 av Linn Hovlandsdal