Rullering av vedtekter for SFO - Gaular kommune

Viksdalen skule - Klikk for stort bilete

Vedtektene for dei kommunale skulefritidsordningane i Gaular, (SFO) har ikkje vore rullert sidan 2011. Dei har berre vorte justert for endra opningstider.

Det skal fortsatt vere 5 påmeldte barn for å halde SFO- tilbodet oppe.

Oppseiingsfristen er endra til 3 månader frå den 1. i månaden. Dette for å ha ein forutsigbarheit i bemanninga.

Sidan førre rullering har opningstida vorte utvida så mogelegheiten for å ha behovsprøvd opningstid falt vekk. I samband med dette vart storleik Leksehjelp låg inne i vedtektene. Dette er ikkje lengre eit tilbod berre for småskulen, og dette teke ut av vedtektene.

Punkt 12 Ferie er handsama i eigen sak politisk, og er vedteke slik det ligg føre.

Høyringsfrist vert sett til 16. april 2017.

Brev vedlagt framlegg til nye vedtekter, vert sendt skulane som har ansvar for at dette vert delt ut til leiarane i SU og foreldreutval slik at det kan gjevast høyringsfråsegn innan fristen.

Skulefritidsordningane i Gaular kommune vedtekter (PDF, 356 kB)

Publisert av Anne-Karin Folkestad. Sist endra 17.03.2017 av Anne-Karin Folkestad