Søknad på stilling

Du er velkommen til å søkje ledige stillingar i Gaular kommune

Link til alle ledige stillingar i Gaular kommune:

Jobb I Gaular

Tilsetjingar i kommunen skjer på dei vilkår som til ei kvar tid går fram av gjeldande lover, regelverk og tariffavtale. Medlemskap i KLP/SPK. 6 månaders prøvetid.
Vi gjer merksam på at opplysningar om søkjaren kan bli gjort offentlege sjølv om søkjaren har oppmoda om ikkje å bli ført opp på søkjarlista.

Om de treng politiattest sjå link nedanfor.

Informasjon om politiattest.

Nedanfor finn du dei stillingane som er ledige no.

Søk elektronisk her

Dersom du er fast deltidstilsett i Gaular kommune og ynskjer å utvide stillinga di, kan du søkje stillingar som er lyst ut internt, gå til ledige stillingar for interne søkjarar

Ledige stillingar for interne søkjarar

Publisert av Berit Grimsbø Hestad. Sist endra 21.09.2015 av Anne-Karin Folkestad
Publisert 21.04.2017

Vi søkjer deg med god fagleg og relasjonell kompetanse som vil vere med å utvikle eit godt skulemiljø der teamarbeid, klasseleiing, vurdering for læring og relasjonskompetanse står sentralt. Frå 01.08.2017 har vi ledig eit antal faste og mellombelse undervisningsstillingar av varierande storleik både i barne- og ungdomsskulen. Utlysinga gjeld òg stillingar som måtte verte ledige fram mot skulestart. Ynskje om stillingsstorleik og arbeidsstad må opplysast i søknaden.

Annonse (PDF, 261 kB)

Publisert 28.04.2017

Gaular Bygde- og Sjukeheim har ledige sjukepleiarstillingar, fast stilling og vikariat.

Informasjon om stillingane finn du i stillingsannonsa, men ta gjerne kontakt pr. tlf. for utfyllande opplysningar.

Stillingsannonse (PDF, 121 kB)

Søk elektronisk

Publisert 28.04.2017

Det er ledig fast 100% stilling for fysioterapeut ved Fysikalsk avdeling.

Stillinga er i hovudsak retta mot kurative tenester/ rehabilitering

Infiormasjon om stillinga finn du i stillingsannonsa, men ta gjerne kontakt pr. tlf. for utfllande opplysningar.

Stillingsannonse (PDF, 22 kB)

Søk elektronisk

• Tlf: 57718500